Monday, December 10, 2012

bersyukur pada ILAHI


assalammualaikum.. da org x.. sya nk masuk nie,hehhe..
hari ni bapa hb ntah.. 10/12/12..
result poli dah kuaq,huhu.. penentu masa depan aku tuh..
Alhamdulillah..
akhirnya tuk sem 6 aku berjaya perolehi pointer yg aku nak..
tercapai jugak cita2 dihati..
aku penah cabar diri depan kwn2 aku bahawa sem 6 aku nk pointer tinggi.. aku bleyh wat.. 
kwn bek aku munirah bleyh dpt pasai pa aku x leyh.. 
(sokongan moral tuk diri sendiri.. x dak niat nk dengki pon)hehhe..
study punya study akhirnya berbaloi ngn usaha aku..
alangkah indahnya jika waktu aku sem 5 dluw aku terfikir mcm ni..klu sem 5 dluw pointer aku x merosot mendadak.. hpnm aku msti dh tinggi dh..
urmmm menyesal sngt... =( sangat2 menyesal,huhu..
x pe lah.. menyesai pon x guna dah..

......................................................................................................
"tu larhh.. dluw men2 sngt kn.. dh terlmbat dh.. menyesai pon x guna,hahhaha.. so pas nie klu nk wat sesuatu keja tuh wat ngn bersungguh2 taw.. wat ngn ikhlas.. klu kita x suka bnda tuh belajar tuk meyukainya.. x rugi jika kita suka dia.. x knl maka x cinta,hehehhe.."

# conclusion: kadang2 bnda yg ssh tuh akan jadi senang bila minda kita dh set kita suka.. so jgn katakn tidak..!! =)
......................................................................................................
dipetik dari facebook aku,hehhe..
 



yea.. pas nie dh bley konvo dh.. konvo ngn kwn2 aku sekalian..bleyh baling topi sama2.. dluw waktu aku sijil aku x p pon.. so skung dh dip kena p larh.. tmbah2 lak cmua mmber ada kn,heheh.. si dia pon ada.. mmber bek aku cik dbah pon ada.. tue yg asa best n nk p sngt2 =)
akhirnya aku berjaya memegang segulung diploma..
mampukah aku dgn segulung ijazah plak nnt..???
insyaALLAH.. =)

so lepas ni dpt gak aku bear ngn bunga nie,hehhe.. slalu tgk kak2 aku ja dpt.. mna bleyh.. aku nk gakk..
tapi sapa nak bg kat kite yew..???huhu.. =)

kbye.. teruja x abis g nie..

2 comments:

  1. COngrate!!!!! Smbung degree plak ye,,,^^

    ReplyDelete
  2. insyaALLAH,, da rezeki ada larh.. =) 10q

    ReplyDelete